به گزارش خبرنگار مهر، مازیار حسینی در جلسه ستاد استقبال از مهر با تاکید بر اینکه بازگشایی مدارس بزرگترین رویداد ترافیکی شهر است، گفت: جلسات هماهنگی استقبال از مهر به منظور بکارگیری تمامی داشته هایمان برای بهره وری بیشتر و برگزاری مهری پر مهر است، تهران یک میلیون و ۱۰۰ هزار دانش آموز از جمله ۱۰۰ هزار دانش آموز کلاس اولی و ۷۰۰ هزار دانشجو دارد و به عبارتی، ٩ درصد جمعیت دانش آوری کشور و بیش از ١٧ درصد جمعیت دانشگاهی کشور، از مهر ماه باید در کلاس های درس حاضر شوند که نشان می دهد تهران میزبان جمعیت دانشجویی سایر شهرها نیز هستیم که بر بار ترافیک تهران می افزاید.
حسینی با اشاره به اینکه باید با درایت و برنامه ریزی رویداد ترافیکی مهر ماه را مدیریت کنیم تصریح کرد: تجربیات نشان می دهد اوج ترافیک در هفته اول مهر است که شاید یکی از دلایل ناهماهنگی سرویس مدارس و رساندن دانش آموزان از سوی والدین با خودروهای شخصی است، لذا اگر با پیگیری و برنامه ریزی آموزش و پرورش تعیین و تکلیف مسیرهای سرویس مدارس پیش از هفته اول مهر انجام شود یا حتی به عنوان مثال در هفته آخر در قالب مانوری سرویس مدارس آغاز به کار کنند به طور حتم شاهد کاهش چشمگیر ترافیک در هفته نخست مهر ماه خواهیم بود.
معاون شهردار تهران با اشاره به اینکه از ظرفیت تمامی ناوگان عمومی شهر به منظور خدمات رسانی بهتر به شهروندان در مهر ماه استفاده خواهد شد، گفت: این درحالیست که تجهیز ناوگان عمومی شهر در دستور کار قرار گرفته به طوریکه ٥٠ دستگاه اتوبوس جدید تا پیش از مهر ماه وارد ناوگان خواهد شد که با اولویت مناطق جنوب و غرب تهران بهکارگیری خواهند شد.
حسینی از راه اندازی خطوط جدید اتوبوس در مناطق غرب و شمال غرب تهران خبر داد و تصریح کرد: ٤٥٠ دستگاه اتوبوس دیگر نیز تا پایان مهر ماه به ناوگان اتوبوسی پایتخت افزوده خواهد شد.
به گفته معاون شهردار تهران تلاش میشود بیش از ٤٠ رام قطار نیز به ظرفیت بهره برداری مترو تهران به زودی اضافه خواهد شد.
وی تصریح کرد: طی سال جاری افزایش ٢٠ درصدی سرویس مدارس را نسبت به سال گذشته شاهد بودیم بهطوریکه سال گذشته ١٥ هزار سرویس و سال جاری ١٨ هزار سرویس مدرسه تقاضا شده است این در حالیست که در رابطه با سرویس مدارس هیچ محدودیتی نداریم برخی آمارها نشان از ٣٠ هزار تقاضای سرویس مدرسه دارد، لذا آمادگی ارائه خدمات سرویس مدارس وجود دارد.
معاون شهردار تهران در ادامه با اشاره به اجرای طرح کاهش تصریح کرد: دولت، پلیس و شهرداری هم پیمان شدند تا سهم عمده ای از آلودگی هوای ناشی از وسایل موتوری را کاهش دهیم که پرچمدار این طرح معاینه فنی است.
حسینی با اشاره به اینکه به واسطه برخورد با معاینه فنی از مهر ماه، ظرفیت مراکز معاینه فنی تهران افزایش یافته است گفت: به منظور رفاه حال شهروندان ۲ درگاه اطلاع رسانی راه اندازی شده تا شهروندان از مدت زمان انتظار در مراکز معاینه فنی اطلاع یابند بهطوریکه شهروندان می توانند از طریق سامانه پیامکی ۲۰۰۰۱۱۲و ارسال عدد ۱ از تراکم در مراکز معاینه فنی و مدت زمان انتظار در مراکز اطلاع یابند و یا با مراجعه به سایت ستاد مرکزی معاینه فنی به نشانی www.inspection.tehran.ir و انتخاب مرکز مورد نظر خود مدت زمان انتظار در مرکز جویا شوند.
معاون حمل ونقل و ترافیک شهرداری تهران به نقش موثر رسانه ها در مدیریت ترافیک مهرماه اشاره کرد و گفت: باید انضباط ترافیکی و مدیریت زمان سفر را با همراهی شهروندان تحربه کنیم، معتقدم با همین زیرساخت های ترافیکی و ناوگان حمل ونقل عمومی به شرط نظم و انضباط ترافیکی و مدیریت زمان سفر در ساعات پیک ترافیک می توانیم، تراکم ترافیک را کنترل کنیم.
وی تاکید کرد: در هیچ کجای دنیا معبری برای ساعات اوج ترافیک تعبیه و طراحی نشده است و به اصطلاح ساعت ٣٠ ام ترافیک در طراحی معبر در نظر گرفته میشود، نمیتوان انتظار داشت همه دستگاه ها، مدارس و ادارات همزمان وارد معابر شوند، لذا مطالعات لازم به منظور توزیع زمان سفر و ساعات آغاز کار صورت گرفته و به کمیسیون زیربنایی دولت ارایه شده است، اما تصمیمات در حیطه وظایف دولت است و ما تنها مطالعاتمان را ارائه کرده ایم.
وی تصریح کرد: گرچه در ساعات پیک ترافیک نماینده ای از سوی سازمان هایی مانند اتوبوسرانی و تاکسیرانی در معبرهای پرتراکم به منظور رسیدگی به وضعیت خدمات رسانی مستقر خواهند شد همچنین ناوگان ذخیره در معابر پر تراکم در نظر گرفته خواهد شد.
در ادامه سردار تیمور حسینی رئیس پلیس راهور تهران بزرگ با اشاره به اینکه از روز سوم مهرماه شاهد افزایش ٢٥ تا ٣٠ درصدی ترافیک خواهیم بود تصریح کرد: تقویت ناوگان کنترلی، آماده باش تیم های انسانی در دستور کار پلیس قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه جلسات به منظور هماهنگی بین بخشی و ارائه خدمات بهتر به سهروندان برگزار می شود، گفت: خواهش می کنم، حفاری ها در سطح شهر تا ٢٠ شهریور ماه جمع آوری شود.
سردار حسینی با اشاره به اینکه برخی استقرارهای امدادی در جریان ترافیک تاثیر منفی دارد، گفت: تقاضا دارم استقرار نیروهای امدادی و دخیره ناوگان عمومی با هماهنگی پلیس صورت گیرد تا کمترین خلل در جریان ترافیکی معابر ایجاد شود.
وی با اشاره به اینکه پلیس تمایلی برای کنترل دستی تقاطع ها ندارد، گفت: متاسفانه برخی زمان بندی ها به گونه ایاست که برای روان شدن ترافیک مجبور به کنترل دستی هستیم لذا پیش از سال تحصیلی معابر و تقاطع ها بررسی و تعیین زمان بندی شوند.
بنابراین گزارش در ادامه بر استقرار ١١٣ آمبولانس در مراکز پرتردد شهر و استقرار ٢٦٠ تیم امدادی شامل خودروهای سبک و سنگین امدادی در نقاط مختلف شهر تاکید شد.
نظر شما